07949 235425

Sussex Farmhouse

The client wanted us to completely rethink the outside space and redesign the whole area including the front and rear garden.

We created a gravel driveway and turning circle that could accommodate parking space as well for many cars.
A children's treehouse made out of oak created a play area complete with drawbridge.

The client also wanted a space for entertaining al fresco and two terraces were built using Yorkstone paving that captured the morning and evening sun.

A beautiful garden office was also erected using reclaimed timber for the interior complete with wood burning stove, electricity and wifi.

Key elements included in the brief were:

- driveway and turning circle
- childrens play area
- entertaining area
- side access patio for sun
- garden office

"Gardenworks carried out extensive work at our property creating a new car park, laying York stone, building steps and a large amount of planting. The work was carried out to an exceptionally high standard and we were very pleased. Paul has excellent creative vision and he and his team were a pleasure to have around."

Simon Prince SUSSEX