07949 235425

Modern living - London

A new build eco house in London was a blank canvas and needed a garden designed to complement the house. This was a child friendly garden with a large lawn with a peripheral sandstone race track/path for kids bikes. A woodland walk with trampoline and hides was built for the kids in the copse at the rear of the garden. 

We used the excess soil from the garden to build a turfed amphitheatre which also housed a play structure and the trampoline. 

An entertaining area near the kitchen and living room catered for the grown ups. This was a series of hardwood decks which accommodated modular garden furniture. 

The planting was low maintenance and a simple irrigation system was also installed.

Key elements included in the brief were:

- built to complement house
- childrens friendly
- entertaining area
- low maintenance